Home » Welkom

van Dalen Risico Inventarisatie & Adviesbureau

Welkom

Een veilige en gezonde werkomgeving start met het krijgen van inzicht in de risico’s!

Welkom – Een groot gemeenschappelijk belang voor werkgevers, werknemers en overheid zijn goede arbeidsomstandigheden. De arbeidsomstandighedenwet (Artikel 5) verplicht iedere werkgever om een arbobeleid te voeren dat zo veel mogelijk gericht is op optimale omstandigheden. Welkom

Welkom

De primaire verantwoordelijkheid voor het bereiken van goede arbeidsomstandigheden ligt binnen de ondernemingen. Om goed arbobeleid te kunnen vormgeven moet de werkgever een overzicht opstellen over alle risico’s die in het bedrijf kunnen voorkomen.

Met o.a. de Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) kan het bedrijf gestructureerd de risico’s aanpakken om zo de kans op arbeid gerelateerde gezondheidsklachten en ongevallen tot een minimum te beperken.


Veel ondernemers zien op tegen o.a. de Risico Inventarisatie en -Evaluatie. Ze weten niet goed wat het is en hoe ze eraan moeten beginnen.

Van Dalen Risico Inventarisatie & Advies helpt u hiermee graag.
Wij stemmen onze diensten zo goed mogelijk af op de behoefte van uw bedrijf. Omdat niet elk bedrijf hetzelfde is, hetzelfde doet en hetzelfde werkt. Maatwerk is een must!

Voldoen aan de arbowetgeving alleen is voor ons geen doel op zicht, juist als het gaat om veiligheid en veilig/gezond werken willen we veiligheid samen met u naar een hoger plan tillen. Met onze persoonlijke en flexibele aanpak en met een professionele efficiënte werkwijze spelen wij in op de reeds aanwezige maatregelen en/of toepassingen.

Al onze diensten worden uitgevoerd door, of onder toezicht van, een hoger veiligheidskundige. Samen met u bekijken wij graag welke toepassing voor uw bedrijf noodzakelijk is.

 

Onze diensten bestaan o.a. uit;

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.
Bekijk voor meer informatie ook eens de FAQ of bij onze diensten.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf. Professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke benadering en een goede service staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

 

welkom 

Welkom