Home » Goede voornemens? Voorkom verzuim en verloop, start bij de RI&E en ontvang 15% korting!

Goede voornemens? Voorkom verzuim en verloop, start bij de RI&E en ontvang 15% korting!

Een veilige en gezonde werkplek draagt bij aan de productiviteit, de medewerkerstevredenheid en de bedrijfscontinuïteit. Met de juiste maatregelen voorkomt u verzuim en verloop bij uw medewerkers. Profiteer t/m 31 januari 2019 van 15% korting en ga het nieuwe jaar goed van start!

Verzuim en verloop zijn grote kostenposten voor bedrijven. Als een werknemer ziek wordt of een ongeluk krijgt, kost dit tijd, geld en het veroorzaakt productieverlies. En een zieke werknemer betekent extra werkdruk bij collega’s.

Korting

De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid. Veel ondernemers hebben al ondervonden dat dit niet alleen nuttig is om een gezonde en veilig werkomgeving te kunnen garanderen en aan de wetgeving te voldoen. Een gezonde organisatie is ook succesvoller en duurzamer. Uit onderzoek blijkt dat elke euro die u investeert in veiligheid op termijn het dubbele oplevert.

De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt u om de mogelijke risico’s in uw organisatie op een gestructureerde manier in kaart te brengen. Hierbij wordt zowel gekeken naar de direct zichtbare aandachtspunten, zoals snijgevaar bij machines of valgevaar bij werken op hoogte, als zaken die niet direct tot uitval leiden. Denk bijvoorbeeld aan langdurige blootstelling aan hoge werkdruk of fysieke belasting door tillen.

Voorkom verzuim en verloop, start bij de RI&E!
Vraag t/m 31 januari 1019 een offerte voor de RI&E aan en ontvang 15% korting!

 

Klik hier voor meer informatie over de RI&E, of kijk eens bij de meest gestelde vragen over de RI&E.