Training RI&E

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/04/2020
09:00 - 17:00

Locatie
Arnhem Facility Point, Color Business Center

Categorieën


Met de Training RI&E weet jij welke rol je kunt spelen in het verbeteren van arbobeleid en kun je direct aan de slag met het arbobeleid in jouw organisatie.

Training RI&ENaast het voldoen aan de wettelijke verplichting is het zo dat bedrijven met een goede risico inventarisatie en evaluatie zowel efficiënter als veiliger werken.  Ieder bedrijf is volgens de Arbowet verplicht een actuele risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) te hebben. Het opstellen van een RI&E kan  ingewikkeld zijn en door de complexe regelgeving heeft nog maar 45% (TNO) van de organisaties in Nederland de RI&E op orde.

Met de Training RI&E maak je een goede start, het geeft een stevig draagvlak om de taken van preventiemedewerker gedegen uit te kunnen voeren.

Deze training is uitermate geschikt voor: Arbo-coördinatoren en -adviseurs, preventiemedewerkers, OR/MR-leden, VGWM-leden en functionarissen die affiniteit hebben met Arbobeleid en meer inzicht en kennis willen omtrent de RI&E, waarmee zij zelfstandig een gedegen RI&E kunnen opstellen.